Aanleg en Reparatie

Wilt u riolering aanleggen? Schakel dan Klapwijk Rioolservice in. Het aanleggen van nieuwe riolering behoort bij onze monteurs tot de dagelijkse werkzaamheden.

Riolering aanleggen op maat

Klapwijk Rioolservice kan u riolering vakkundig en snel aanleggen. Wij bieden complete oplossingen voor uw rioleringssysteem. Een rioleringssysteem op maat is een vereiste voor een goede doorstroming.
Voorkom problemen met uw riool en laat uw riolering aanleggen door Klapwijk Rioolservice. Ook het vervangen, repareren en inspecteren van uw huidige riool behoren tot onze werkzaamheden. 

Een goed riool is van groot belang

Voor de meeste mensen is een goed werkend riool vanzelfsprekend. Problemen aan het riool komen altijd onverwacht. Plotseling is de afvoer verstopt en loopt het water niet meer weg of ruikt het hele huis naar riool. Een verstopte riolering of stankoverlast komt altijd ongewenst.
"Voorkom de narigheid van lekkages, verstoppingen en beschadigingen aan uw riool en laat uw riool aanleggen door Klapwijk Rioolservice."
Door het aanleggen van een goed rioleringssysteem worden problemen met het riool tot het minimum beperkt, mits het riool goed wordt onderhouden en er geen afval in het riool verdwijnt dat kan zorgen voor een verstopping.

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het aanleggen van de riolering? Neem dan direct contact met ons op door middel van ons contactformulier of bel naar 0180 - 519 078. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw riolering.
Ook voor het vervangen, repareren en inspecteren van uw riolering kunt u bij ons terecht. 

Riolering ontstoppen d.m.v. doorspuiten met hoge druk (wc, doucheputje, gootsteen of hemelwaterafvoer).
Riolering repareren.
Aanleg riolering.

Camera inspectie.
Leidingen opsporen m.b.v. sensor
Opsporen en verhelpen van. stankoverlast m.b.v. rookmachine.
Dakgoten reinigen.